3 grunde til at bruge blue light briller

Blue light briller er noget, der i den grad er kommet for at blive. Det er briller, der mindsker det blå lys, du får i øjnene, når du kigger på en skærm. Og nu til dags sidder vi jo alle med øjnene klistret til en skærm det meste af dagen. Men hvad kan du konkret se frem til, hvis du vælger at købe og bruge et par blue light briller? Det kigger vi nærmere på her.

Klik her og find de bedste blue light briller.

Sov bedre om natten

Vil du gerne have mulighed for at sove bedre om natten, kan det fx være en god idé at købe et par blue light briller og bruge dem, når du kigger på din skærm om aftenen.

Det vil være bedst, hvis du helt kunne lade være med at kigge på en skærm i en time eller to før sengetid. Så giver du dig selv de mest optimale rammer for at falde hurtigere i søvn. Men kan du ikke undgå at bruge en skærm kort før sengetid, er det en god idé at gøre det med et par blue light briller på.

Slap af i dine øjne når du sidder ved skærmen

At have et par blue light briller på kan også hjælpe dig med at slappe meget mere af i dine øjne, når du sidder ved en skærm. Dine øjne skal koncentrere sig meget, når du sidder ved skærmen, og ved at beskytte dine øjne så meget som muligt fra det lys, der kommer fra en skærm, kan du øge komforten for dine øjne og dermed undgå at få så mange spændinger i og omkring øjnene.

Der er mange, der oplever gener i øjnene, fordi de bruger for meget tid foran en skærm hver eneste dag.

Færre spændinger i hovedet

Sidst, men ikke mindst, kan det også hjælpe dig med at have mindre ondt i hovedet. Har du meget let hovedpine, når du sidder ved en skærm, er det måske en idé for dig at prøve med et par blue light briller for at se, om det kan gøre en forskel for dig.

Det blå lys kan meget let sætte gang i en hovedpine, og det kan du vel og mærke forhindre, hvis du vælger at tage et par briller på, der altså beskytter dig mod det her blå lys, der kommer fra vores skærme.