Vi gør alt digitalt

Man kan næsten være tilbøjelig til at sige, at alt foregår online og digitalt. Det er selvfølgelig en lidt voldsom påstand at smide ud. Der er dog så mange almindelige gøremål, vi har overført til computeren. I følgende artikel vil vi nævne nogen og omtale disse fænomener. Den digitale og online verden deler vandene. Mange er vilde med den digitale og teknologiske udvikling. Nogen synes, det har taget overhånd, kan måske ikke følge med, og savner lidt det mere simple fra gamle dage. Det er heller ikke sikkert, det er sundt at sidde foran en skærm, som rigtig mange gør mange timer dagligt. Læs mere i følgende artikel.

Online dating

En da sådan en vigtig ting som at date og måske finde kærligheden, er noget de fleste starter ud i online. Oftest mødes folk på nettet eller via dating apps, og det er så her den første hånd bliver rakt ud. I den virkelige verden, skal det jo ske ved, at man rent faktisk tør nu og her at gå hen og tage et skridt rent fysisk foran vedkommende. Tage et initiativ om en date. Have sin ro og talegaver i orden. 

Sociale skills

Det er bestemt vigtigt, at vi overkommer disse grænseoverskridende handlinger, det kan være for mange. At vi en gang imellem prøve at gøre disse tiltag. Set lidt på samme måder, som at de fleste af os skal have været til en fysisk jobsamtale eller eksamen. Det er socialiseringserfaring og – evner, vi tillærer os, ligesom vi gjorde, da vi fik venner at lege med i børnehaven. Det er så godt, at det er muligt at finde dates på nettet. Det har helt klart fordele, og kan hurtigere få folk i kontakt med hinanden. Det er jo ikke andet end skønt. Bagsiden af medaljen kan være, at det bliver alt for fremmed for os at opsøge kærligheden fysisk. Som jo nok er den, de fleste mennesker reelt længes efter.

Virtuelle betalingsformer

Et så stort fænomen som penge og økonomi har også fået sin plads i den digitale verden, må man nok sige. De fleste anvender netbank og digitalt foregår økonomiske overførelse også meget ofte. Intet ser ud til at gå i en tilbagegående retning angående økonomi og teknologi. Der er ikke mange, der hælder til betaling af kontanter, og det at skulle holde styr på dem, frem for betalingskort og overførsels apps som MobilePay og WeShare. Du kan læse mere om handelsplatforme og kryptovaluta på CryptoEX