Få mere tid til at drive virksomhed med en bogholder

Det er de færreste firmaer, som kan klare sig uden en bogholder. Der er mange der prøver, men det ender ofte med, at man bruger for meget tid på regnskabsarbejdet og for lidt tid på kunderne og det at drive forretningen. Derudover er der også en risiko for, at man laver fejl i regnskaberne, som kan komme tilbage og ramme en i fremtiden, og som kan blive dyre at rette op på igen. Derfor kan man med fordel kontakte en bogfører, som fx Retio, med forstand på håndværkerbranchen. Du kan læse mere om deres specialer herunder, eller besøge deres hjemmeside, for at finde endnu mere info om dem og hvad de tilbyder. Især som håndværker ville det være en god ide at se hvad de kunne tilbyde, da dette er et af deres specialer. 

Bogføring for håndværkere

Som tidligere nævnt, så er bogføring for håndværkere et af de specialer du finder hos Retio. Som håndværker er det vigtigt, at man bruger så meget tid som muligt hos sin kunde, og ikke spilder sin tid bag computeren. Dette er vigtigt, eftersom jo bedre kvalitet og service man giver, jo bedre omdømme får man og jo flere penge kommer der i kassen. Det er derfor altid vigtigt at overveje om man har brug for en bogholder, hvis man har et håndværker firma, uanset størrelsen. Især mindre håndværker firmaer kan have svært ved at holde styr på økonomien, da man som ejer ofte selv er med ude på opgaverne. Det betyder også, at der er færre hænder, der kan holde styr på papirer og regnskaber. 

Man kan med andre ord lige så godt gå til de professionelle først som sidst, frem for at lave fejl, som bliver dyre at rette op på, fordi man ikke har tid til at føre et ordentligt bogholderi og regnskab. Du kan også, når du hyrer en bogfører, smide alle dine papirbilag ud, da det hele bliver digitaliseret. Dette gør det ikke bare nemmere at overskue, men giver dig en masse plads, som du kan bruge til noget andet. Det er i øvrigt vigtigt at huske på at dette er en investering i dit firma.