Find alt hvad hjertet begærer med ny teknologi 

Der er ikke mange, der virkelig kan huske hvordan livet var, før de fik mobiltelefon. Selvom man rent faktisk levede dengang, så har man ofte vænnet sig så meget til det moderne liv, at man har glemt, hvordan man kommunikerede, dengang man ikke bare kunne skrive en besked om at man var forsinket, men på vej. Det er sjovt, at man så hurtigt vænner sig til de nye tider. Og det er underligt, at man lige så hurtigt glemmer vilkårene i de gamle. 

Før smartphonen blev opfundet, var der nok ikke mange, der gik rundt og tænkte: “Nej, hvor ville jeg dog ønske, jeg havde en chat, jeg kunne skrive på, med en enhed, der kunne ligge i min lomme, og som ovenikøbet havde en skærm, der kunne vise mig, hvor jeg er henne, og hvilken vej jeg skal gå. Man levede jo ud fra de vilkår, der fandtes på de givne tidspunkt. Man var jo ikke klar over, hvad der senere ville komme, så man savnede det jo ikke. Ingen anede jo at den mulighed ville komme. 

Men hurra for alt det nye 

Til gengæld ville man nok føle sig pænt lost, hvis man kunne rejse tilbage i tiden, og opleve hvordan det var for al den nye teknologi blev tilgængelig. Bare det at kunne komme omkring i byerne uden Rejseplanen eller Maps, det virker næsten uoverskueligt. Og sikke en masse tid, man skulle bruge dengang, hvis man skulle have take-away, når man ikke kunne bestille gennem Wolt. Det er helt surrealistisk at tænke på.  

Så får man pludselig øjnene op for, hvor meget bedre, man har det i dag. Nok kan de sociale medier suge al selvtillid ud af en på dårlige dage, men man kan finde rundt og komme i kontakt med alle mulige folk, så let som ingenting. Der er så uendeligt mange ting, som er blevet lettere efter at den ny teknologi har gjort sit indtog i vores hverdag. Det må man bare sande. Der er bivirkninger, javel, men der er altså også mange ting, som er blevet ulige meget nemmere. 

De intime relationer 

I dag kan man også møde potentielle kærester, via de mange datingsider og apps, der findes i teknologien. Folk finder hinanden over lange afstande og forelsker sig, takket være denne teknologi. Det er da en ubetinget skøn ting, det må man bare sige. I dag er langt de fleste singler tilknyttet en eller anden form for datingside, hvor de stifter bekendtskab med mennesker, de kan lide. 

Og er man til det mere uforpligtende, så kan man i dag få escort i Køge eller fræk sex i Ringsted, hvis blot man har en pc eller smartphone.