Følg med teknologien og skift til en ny generation af el-vandvarmer

Der er ikke noget værre end at skulle løbe under den kolde bruser, udskyde karbadet eller opvasken alene fordi at der ikke længere er noget rindende varmt vand. Med den nye generation af el-vandvarmer løber du aldrig tør for varmt vand, og du kan derfor roligt slippe bekymringerne. 

Teknologien forandrer sig konstant og med dette følger også en forandring i den ellers traditionelle el-vandvarmer. Den nye generation af en el-vandvarmer heraf også kaldet gennemstrømsvandvarmer, opvarmer vandet med det samme idét du tænder for hanen eller drejer på bruseren. Dette skyldes en indbygget teknologi, der gør det muligt at registrere lige så snart at der tændes for vandet.  

Billig i drift 

Udover at følge med den nyeste teknologi i både design og funktion er den også langt billigere i drift sammenlignet med en traditionel el-vandvarmer. Den elektriske gennemstrømsvandvarmer er af energimærke A, og anvender omtrent 200kWh om året per voksen i husstanden sammenlignet med en traditionel der anvender 1000kWh. Der er derfor store besparelser at hente ved at investere i den nye gennemstrømsvandvarmer. Årsagen til den store besparelse skyldes, at den nye generation af el-vandvarmer ikke har et tomgangsforbrug samt en beholder, hvorfor den henter vandet direkte fra vandtilførslen. Dette sikrer også, at du undgår legionellabakterier, da bakterierne ikke har en beholder at leve i. Af samme grund, behøves du heller ikke indstille temperaturen på højere end 40-45 grader hvilket også sikrer en enorm besparelse i det årlige energiforbrug. 

En løsning til alle boliger 

Den nye generation af el-vandvarmer kan installeres i alle typer boliger. Uanset om du befinder dig i dit sommerhus, kolonihavehus eller helårsbolig, er det muligt at få installeret en gennemstrømsvandvarmer i hjemmet. Dens kompakte design gør det muligt at placere flere steder i hjemmet hvad end det er på badeværelset eller under vasken hvor den ikke længere er synlig og ødelægger æstetikken. Samtidig er det muligt at få en som er tilpasset dig og dine behov, og blot ved aftale med din nærmeste forhandler kan i sammen finde den bedste løsning for dig og familien.  

Find den rette forhandler 

Der findes mange udbydere på markedet som tilbyder el-vandvarmere. Inden du beslutter dig for en forhandler er det derfor en god ide at foretage en grundig informationssøgning forinden, således at du er sikker på at finde en der efterlever den kvalitet og service du ønsker. En fordel kan også være at læse tidligere brugeres anmeldelser for at danne dig et godt overblik.