to skærme streaming vpn

Hack din streaming med en VPN forbindelse – her er 3 grunde til hvorfor

Øg din sikkerhed på nettet, få en mere ubegrænset adgang og måske du endda kan spare nogle penge? Der er mange fordele ved en VPN forbindelse – læs mere her.

1.    Ubegrænset streaming

En af de helt store fordele ved at anskaffe sig en VPN, er at du kan streame tv-programmer som du normalt ikke har adgang til hvis du streamer fra Danmark.

De enkelte udbydere har måske taget et valg om at de ikke ønsker at betale moms i Danmark, og derfor kan du ikke få lov at streame bestemte tv-serier og film eller ganske enkelt opnå adgang til sites som for eksempel HULU eller lign.

Når du har en VPN så maskerer den så at sige din IP-adresse så den ikke længere ligner at den kommer fra Danmark. Mere specifikt så omdirigerer den din adresse så den kommer fra det land du nu ønsker.

Det betyder at du nu pludselig kan se amerikanske tv-serier, eller tage DR’s programmer med i dit svenske sommerhus – helt uden besvær.

2.    Færre cookies og reklamer

En anden fordel ved en VPN er, at den gør det sværere for cookies og reklamer at lære mere om dig. Derfor kan virksomhederne ikke på samme måde dele dine oplysninger med tredjepart, og det betyder lidt færre målrettede reklamer på din desktop.

3.    Billigere abonnementer

I enkelte tilfælde kan du faktisk spare penge på at gøre brug af din VPN forbindelse. Vidste du for eksempel, at prisen på et Netflix abonnement er så lavt som 17 kr. i Tyrkiet? Ved at bruge din VPN kan du faktisk tilmelde dig abonnementet på den måde, og altså betale en fjerdedel af prisen hver måned.

minip.dk kan du blive meget klogere på VPN forbindelser og de forskellige udbydere, og så kan du komme i gang med en ny måde at streame på allerede i dag.

Se også denne video og bliv klogere på bare 4 minutter: