Nu er det slut med dårlig akustik

Annonce

Dårlig akustik indendørs er lidt ligesom et dårligt indeklima. Det kan være umuligt at være i. Hvis du gerne vil have roen til i dit hjem eller på dit kontor, så kan akustikpaneler hjælpe dig godt på vej. Den lydabsorberende effekt giver dig en stilhed, så du kan koncentrere dit om enten dit arbejde eller til at slappe helt af. Læs mere her, om hvordan du får fingrene i et sæt akustikpaneler til væggene.    

Du kender måske følelsen. Larm og støj omkring dig kan gøre det umuligt for dig at slappe af og finde ro. Uanset om det er arbejde, du sidder med, eller om det er en film hjemme i stuen, så er det afgørende for dit hoved, at du ikke hele tiden bliver forstyrret. Støjgener kan være med til at forårsage stress og andre sindslidelser, så det er vigtigt, du overvejer, hvordan du finder ro omkring dig. 

Få akustikpaneler til dine vægge 

Akustikpaneler kan være løsningen på dit problem. Blanke vægge er næsten en invitation til støj. Lydene flyver rundt mellem væggene, og det kan være rigtig svært at være i. Med akustikpaneler sat på væggene kommer lydene ikke særlig langt. De fungerer nemlig lydabsorberende, så lydfrekvenserne ikke har nogle steder at tage hen. Derfor vil du opleve rum med akustikpaneler som meget mere stille.  

Og det behøver ikke bare være i dit private hjem, du får akustikpaneler installeret. Sidder du på et kontor med masser af snak og rumklang, så kan du give dig og dine medarbejdere optimale arbejdsforhold med disse akustikplader på væggene. Det sørger nemlig for, at både du og dine medarbejdere får bedre muligheder for at koncentrere jer, når der er vigtige opgaver, der skal løses. Og det hjælper ikke mindst på produktiviteten.   

Akustikvægge og trælameller er også gode til klinikker, skoler og kantiner. Det betyder, at fællesområder og rum, der normalt er fyldt op med snak og støj, bliver helt lydabsorberende. En kantine med akustikvægge vil du opleve som et meget mere behageligt sted at holde din frokostpause.  

Samtidig vil du som lærer på en skole med akustikpaneler på væggene heller ikke opleve de samme støjgener, du eller vil have gjort. Støj og larm påvirker helbredet på længere sigt, og du kan give dig selv og dine kolleger optimale arbejdsforhold med akustikpaneler.