Ny teknologi gør dig mere effektiv 

De fleste mennesker kan nok mærke, at udviklingen går stærkt i disse år, og for nogle kan det være svært at følge med. Nogle af de nye opfindelser, der finder vej til forbrugerne er mere anvendelige end andre, og nogle kan man tænke er decideret unødvendige. Et eksempel på noget, der dog godt kan bruges, og som rigtigt mange mennesker dagligt benytter sig af, er en skridttæller.  

Alle ved, det er vigtigt at få motion, og med en skridttæller kan man holde øje med, hvor mange skridt, man går i løbet af en dag. Her i Danmark lyder tommelfingerreglen, at man helst skal gå 10.000 skridt på en dag, men i virkeligheden er der tale om en oprunding, og endda en større en af slagsen, da 6.000-7.000 skridt er tilstrækkeligt. Selvom man bør tilstræbe at gå så meget, kan man sige, at 2.000 skridt er bedre end nul skridt, og således hjælper det hele. 

Hvordan tæller man skridt? 

Men hvordan kan man tælle sine skridt? Man kan vælge at anskaffe sig et ur med skridttæller, eller man kan bruge sin mobiltelefon. I dag har de fleste mennesker en mobiltelefon, og på de fleste modeller findes der en skridttæller, som udover de daglige skridt også kan give dig statistik på, hvor meget du har gået i forhold til sidste uge eller måned. 

Hvorfor skal man tælle? 

Grunden til, at så mange går op i, hvor mange skridt de har taget, og anstrenger sig for at nå op på de 10.000 skridt, er at det er så vigtigt at holde sig i form, og at det med denne smarte teknologi i form af et ur eller en telefon er utroligt nemt at se, hvor meget man har gået. Dermed kan der nærmest gå sport i at slå sin rekord, og mange, der bruger skridttæller, får bevæget sig mere end før de begyndte at bruge den.