Pak elektronikken ned under sengen 

Elektronik er spændende. Det er så utroligt hvad der kommer af nye påfund. Der foregår en revolution i vores liv, hvor elektronikken kommer os mere og mere til hjælp med alle vores daglige gøremål. Disse hjælpemidler forandrer vores verden i et tempo, der er intet mindre end imponerende, og hvor det ender kan vi kun gisne om. Selv for dem, der følger med, er det uforudsigeligt. Men meget spændende. 

Elektronikken flytter ind i alle vore rum. Der er ikke længere et rum i huset, hvor et eller andet stykke elektronik ikke glimrer ved sin tilstedeværelse. Ikke engang soveværelset går fri. Men det er ikke altid særligt hensigtsmæssigt. Det er velkendt at smartphones og andre mobile enheder forstyrrer vores nattesøvn. Men måske er løsningen et sengestel med opbevaring. Her er skuffer, der kan trækkes ud, og der er rigeligt plads til både tablet og smartphone. Der kan de passende ligge mens vi får os en god nats uforstyrret søvn. 

Skab orden i soveværelset 

Ud over funktionen, der kan give os fred for vores håndholdte enheder, så kan en seng med opbevaring også befri os fra andet rod. Det er nemlig et velkendt faktum, at rod i soveværelset er ødelæggende for vores nattesøvn. Så ned i skuffen i sengestellet med alt det, der før lå og flød på gulvet, natbordet eller kommoden. Det vil give en ro i rummet, som virker befordrende på kvaliteten af vores nattesøvn. 

Et ryddeligt soveværelse virker indbydende og giver hvile. Det giver en god smag i munden og afstiver ens selvværd. Pludselig kan man lukke gæster ind, for det hele ligner ikke længere Jerusalems ødelæggelse. Og man kan sove. Rod distraherer og forstyrrer. Derfor er der mange timers god nattesøvn i udsigt, hvis blot du bruger ti minutter på at få det værste rod af vejen. Ti minutter. Det giver da så meget mening. 

Den søde, gode søvn 

En god nats søvn er velgørende for vores fysiske og mentale helbred. Søvnen har faser, der er helt afgørende vigtige for om vi kan være fokuserede og tænke klart i hverdagen, med familien og på jobbet. Får man ikke hvilet ordentlig ud om natten, så hævner det sig næste dag. Sørg derfor altid for at prioritere din nattesøvn, så du undgår sløve, fraværende dage. 

Med anskaffelsen af et sengestel med opbevaring, en efterfølgende hurtig oprydning, samt natlig opbevaring af tablet og smartphone, så kan du nyde et friskere og mere veludhvilet liv. Tillykke.