Sådan har ny teknologi gjort vores liv lettere

Udviklingen går i perioder meget hurtigt, så hurtigt at man kan have svært ved at følge med. Den kan føles som et tog, der ikke kan standses, men bare kører afsted i fuld fart. I disse år går det ekstra stærkt, og der går næsten ikke en uge uden at der dukker noget nyt og smart op. Den ny teknologi har givet os mange fantastiske muligheder, som vi for blot få år siden kun kunne drømme om, og her ser vi på nogle af dem.

For især de ældre generationer kan det være svært at følge med udviklingen, og man kan argumentere for, hvor smart det hele egentligt skal være, for ingen skal kunne føle sig koblet af på grund af alt for tekniske løsninger indenfor for eksempel banktransaktioner eller billetkøb til bussen.

Det har den ny teknologi givet os

Få den bedste pris med sammenligningsplatforme

Blandt de mange geniale opfindelser, som ny teknologi har gjort muligt, er de mange platforme, hvor man kan sammenligne varer og ydelser. Det drejer sig om alt lige fra skønhedsprodukter til forsikringer, så der er tale om både stort og småt og også for eksempel valg af A-kasse, som man kan besøge Akassevalget for at sammenligne nogle af de danske A-kasser for studerende på. Ikke alle er repræsenteret, men mange er, og her kan man få et indtryk af, hvad der findes derude.

Glem børsmægleren og køb dine aktier selv

Ny teknologi har også gjort det muligt for helt almindelige mennesker at handle med aktier hjemme fra stuen eller endda fra mobiltelefonen. Hvor man tidligere skulle ringe til sin bank og bede om at få handlet aktier, kan man i dag selv købe og sælge på børser over hele verden. Dermed har man mulighed for at gøre det nærmest fra sekund til sekund og er altså ikke nødt til at handle til den kurs, der nu er, når børsmægleren når til ens ordre. Med apps til handelsplatformene kan man sågar handle, mens man sidder og venter i tandlægens venterum, eller om natten, hvis man lige er oppe for at tisse, da har børserne i f.eks. Hongkong og Australien åbent.

Find køreplaner på nettet

En anden og meget handy mulighed, ny teknologi har givet os, er muligheden for at søge køreplaner og købe billetter på internettet, både fra telefon, tablet og computer. Meget tid er sparet ved ikke at skulle fremskaffe en trykt køreplan og møde op på stationen for at købe en billet. Det klares på få minutter på telefonen, hvor man har et godt overblik over afgange og ankomster i hele landet, og dermed selv kan arrangere sin rejse, uanset om man skal køre med bussen til det lokale supermarked eller det drejer sig om en længere tur til måske Bornholm eller Læsø, hvor der kan være flere skift undervejs.

Der er altså mange ting, ny teknologi har hjulpet os med og således gjort vores liv lettere. Der er ingen tvivl om, at vi også i de kommende år vil opleve en stor udvikling og med nye fantastiske opfindelser.