Start med at investerer i dag

Har du gået og tænkt over at investerer i aktier?

At investerer sin opsparing i aktier eller kryptopvaluta eller noget helt andet, kan vi kun anbefale. For som dagens Danmark er blevet så betaler du faktisk penge til banken, for at få dem til at opbevarer dine penge på din bankkonto. Negative renter i banken er desværre kommet for at blive, og jeg tror kun det går en vej, altså den vej hvor vi kommer til at betale mere og mere til banken. Nu tænker du måske, jamen kan jeg ikke gøre noget? Jo det kan du faktisk godt, du kan blandt andet vælge at investerer din opsparing.

Ved at investerer dine penge i stedet for at opbevarer dem i banken, så kan du altså få dine penge til at arbejde for dig. Hvad mener jeg så med det? Jo det jeg mener med det er at, imens du går på arbejde og tjener flere penge til din opsparing, så vokser din opsparing altså også helt af sig selv. Hvis du for eksempel vælger at investerer i aktier og du køber aktier i Nike, så kommer du faktisk til at eje en del af virksomheden.

Så når det går godt i deres forretningen, så stiger dine aktier i værdi og bliver mere værd. Hvis vi kigger statistikkerne, så er aktiemarkedet faktisk steget i gennemsnit med 8-9% hvert år. Det vil altså sige at hvis du vælger at investerer 100.000 danske kroner i dag, så vil de være 200.000 kroner om 10 år, uden du har skulle røre en finger for det. Det er en af de største grunde til vi syntes alle burde investere deres opsparing, i stedet for at betale banken negative renter.

Hvis du har fået mere blod på tanden med at købe aktier, så kan du med fordel læse vores indlæg aktierdk.dk. Her kommer vi meget mere ind på aktier og du for vores gode råd til hvilke aktier der kan være en god investering i 2023.